Wednesday, 16 November 2016

Korkeavyötäröiset housut

Tää viikko on ollu niinku korkeavyötäröiset farkut: housut puristaa vyötäröltä samalla tavalla, kuin vanne puristaa mun pään ympärillä. Etenkin eilinen oli jotenkin todella tuskaa ja rupes helpottamaan vasta, kun pääsin illalla kotiin ja saunaan. Tosin sainhan eilen ostettua myös loput siskon valmistujais- ja joululahjasta, sekä itelleni ihanat korvikset.
Mut sit itse vaateasiaan. Rakastan korkeavyötäröisiä housuja, shortseja ja hameita. Tykkään ainoastaan tiukoista housuista, joten ongelmaksi muodostuu korkeavyötäröisten farkkujen vyötärö, sillä se puristaa istuessa. Edes superstretchit ei tunnu tarpeeksi joustavilta nimenomaan vyötärön kohdalta. Haluaisinkin löytää paksua kangasta olevat, korkeavyötäröiset leggingsit tai jeggingsit, joissa olis takataskut. Paljon korkeita housuja on nyt myynnissä, mutta ne on poikkeuksetta farkkuja tai takataskuttomia leggingsejä. Yhdet takataskulliset jeggingsit/leggingsit löysin H&M:ltä joskus kesällä, mutta kaipailisin toisia, joissa ois pukevammat takataskut. :DOlisko kellään vinkata, mistä löytäisin kuvailemani kaltaiset housut, vieläpä mieluiten mustina? 

2 comments:

 1. En osaa vinkata ostopaikkaa tommosille housuille, mutta piti kommentoida, että aivan ihanat korvakorut! <3

  x Charlotta / http://charlottaeve.com/fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sainkin jo Facebookin puolella paljon vinkkejä housuostoksille. Kiitos, oon kyllä itekin tosi tyytyväinen tuohon ostokseen! :)

   Delete