Friday, 3 March 2017

Kesävaatekuume

Kesässä ihanaa on se, että pukeutuminen on paljon hauskempaa. Asuista tulee monipuolisempia, kun varsinaista asua ei tarvitse kerta toisensa jälkeen piilottaa saman takin alle eikä sukkahousuja pukea useita päällekkäin. Viihdyn parhaiten korkeavyötäröisissä shortseissa, hameissa ja topeissa, joita yhdistelemällä ja asustamalla vaatekerrasta saa joka kerta erilaisen. On myös ihan parasta, kun jalkaan voi vaan sujauttaa kengät ja painella ovesta ulos, ilman pitkää pukeutumisoperaatiota. Suomen kesässä sää tunnetusti vaihtelee ukkoskuuroista helteisiin, joten vaihteluvaraakin lyhyeen kesään mahtuu enemmän kuin tarpeeksi. Halusinkin jakaa nämä Sri Lankan Unawatunassa räpsäistyt asukuvat tässä alkavan kevään kunniaksi iskeneessä kesävaatekuumeessani. :)
Shortsit - New Yorker (Tallinna)
Hapsullinen pitsihuitula - Kirppis
Toppi - Gina Tricot
Sandaalit - Havaianas
Reppu - Asos
Aurinkolasit - Kööpenhaminasta

Noi Havaianaksen takaremmilliset varvassandaalit on muuten ihan ultimaattiset lempparikengät, niin hyvät jalkaan ja näyttää kivoilta! Ootan jo kauhulla sitä hetkeä, kun noi sanoo sopimuksensa irti. Nettikaupoissa valikoima vaikutti nopean katsauksen perusteella aika suppealta ja kalliilta verrattuna Brasiliaan, josta omani ostin. Myös shortseista haluaisin kertoa sen verran, että nuo on pisimmät omistamani shortsit, eli päätynevät osaksi työpaikkapukeutumista ensi kesänä, tosin ilman lahkeen taittamista. :D Koska kesävaatteiden ostaminen ei katso aikaa eikä paikkaa, ostin nuo ja yhdet toiset shortsit viime marraskuussa Tallinnasta parilla eurolla, haha. Tallinnan New Yorker on huikea!

Mitä sinä odotat eniten kesäpukeutumisessa?
Kuvaus: siskoni Sonja
Kuvien jälkikäsittely: minä

2 comments:

 1. ihana pitsihuitula & tosi kiva tää sun blogi! :) ja tuohon edelliseen postaukseen viitaten, mä olen hei asunut koko ikäni Tampereella, enkä edes muista että olenko joskus käynyt Siilinkarin majakalla vai en :D

  https://sadematilde.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Nyt siis kiireellä Siilinkarille, vielä ehtii tänä talvena ennen kuin jäät sulaa :)

   Delete