Monday, 30 October 2017

Muilta saadut vaatteet

Näiden kuvien ottamisen jälkeen tajusin, että puolet asusta koostuu sattumalta muilta saaduista vaatteista, sillä hameen sain äidiltä viikko sitten ja paidan siskolta noin vuosi sitten. Nykyään muiden vanhoja vaatteita tulee saatua lähinnä siskolta ja äidiltä, mutta onpa mulla käytössä Converset, jotka oon saanu kaverilta vuosia sitten! Lapsena vaatteita tuli perittyä usein yhdeltä serkuista ja tietysti isosiskoltakin nykyistä enemmän. Tutuilta saatujen vaatteiden lisäks käytän paljon kirppiksiltä ostettuja vaatteita, joten käytännössä lähes joka asussa mulla on ainakin yks vaate, joka on ollu käytössä jo jollain muulla. Kirppiksiltä ostan samanlaisia vaatteita, mitä ostan kaupastakin, mutta esimerkiks näitä vaatteita en olis varmaan itse ostanu, mutta tykkään niistä kyllä silti paljon. Muilta saatujen vaatteiden myötä tuleekin kokeiltua erilaisia vaatteita, mitä normaalisti.

Neule - H&M
Nyöripaita - saatu siskolta
Vekkihame - saatu äidiltä
Kengät - Tendenz (Bulgaria)
Korvikset - H&M

Kuvaus - Henri Mutanen

Käytättekö te muiden vanhoja vaatteita, joko tutuilta saatuja tai kirppislöytöjä?

2 comments:

  1. Tosi nätti asu! Käyn kirppareilla aina kun vaan ehdin. Yritän kirpparillakin olla kriittinen vaateostoksissa, ja aina välillä tarttuu jotain kivaa mukaan. Myös äidiltä saan jonkin verran vaatteita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Kiva kuulla, että säkin tykkäät käyttää kirppisvaatteita ja myös muilta saatuja. Mun pitäis kyllä mennä pyörimään kirppiksille, sillä en oo yli kuukauteen käyny missään!

      Delete