Monday, 20 November 2017

Perusasun pelastus: lierihattu

Eilen halusin pitkästä aikaa käyttää leggingsejä ja pitkää neuletta, mutta asu tuntu ehkä vähän tylsältä sellasenaan. Uudet rouheet nilkkurit pelasti jo melkoisen paljon tylsyydeltä, mutta lopullinen pelastus tuli viimeistään mustan villaisen lierihatun merkeissä. Tässä hatussa oli itseasiassa monta vuotta leveämpi lieri, mutta vihdoin viime kesänä uskaltauduin leikkaamaan sitä pienemmäksi ja hatusta tuli heti paljon käytännöllisempi!

Neule - New Yorker
Leggingsit - Asos
Toppi - Kirppis
Nilkkurit - Asos
Hattu - Stockmann

Vaikka hattu pelastaa helposti asun kuin asun on harmi, miten vähän osaan kuitenkaan lopulta käyttää niitä. Tätä lierihattua ei tule käytettyä kovinkaan usein, sillä huonona hiuspäivänä valitsen helposti pipon, enkä esimerkiks töissä oo osannu vielä käyttää tätä. Jotenkin koen, että tää hattu peittää liikaa kasvoja, jotta voisin sitä vaatekaupassa töissä ollessa käyttää. Aiemmin mun tuli myös pyöräiltyä lähes kaikkialle, jollon lierillinen hattu ei kuitenkaan ois pysyny päässä, saati edes mahtunu kypärän alle. 

Voiko tällasta kasvoja varjostavaa hattua käyttää töissä? Tuleeko sun käytettyä paljon päähineitä?

2 comments:

  1. Ihana asu ja olet kyllä tosi kaunis! Mäkin olen hirveän huono käyttämään hattuja. Lähinnä olosuhteiden pakosta täytyy laittaa talvella pipo päähän. Jokin tuollainen lierihattu on kyllä jo pitkään pyörinyt mielessä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Se on kyllä jännä, miten vähän lopulta valtaosa ihmisistä käyttää hattuja pakollista pipokautta lukuunottamatta. Helppo ja näyttävä keino asustamiseen :)

      Delete