Monday, 28 November 2016

Musta perjantai

Black Friday on näköjään parin vuoden aikana rantautunut Suomeen. Jenkeistä tulleet kissanristiäiset on muutenkin tässä lähivuosina kasvattaneet suosiotaan, sillä ainakin esimerkiksi ystävänpäivästä ja halloweenista on tullut yleisesti juhlittuja päiviä. Yleisesti mua vaan ärsyttää ystävänpäivä, naistenpäivä ja muut höpöhöpö -juhlat, jolloin naiset odottaa siipoiltaan kukkapuskia ja muita lahjuksia, mutta enpä ole koskaan kuullut, että mies suuttuisi jäädessään kukittamatta, vaikka useat naiset loukkaantuisivat samasta verisesti. Miksi niitä kukkasia pitäis ostaa just tiettyinä päivinä ja ainoastaan naiselle? Me ainakin juhlitaan parisuhdetta säännöllisesti vuosipäivänä, mutta muuten käydään treffeillä ja lahjotaan toisiamme silloin, kun niin halutaan. Siinäpä syy, miksi meillä ystävänpäivät ja muut vastaavat jää juhlimatta. 
 
Black Friday on melko erikoinen ja jotenkin tosi random päivä, enkä aiemmin ole sitä oikein edes noteerannut. Tällä kertaa päädyin kuitenkin tekemään H&M:ltä tilauksen ja ostamaan viimein kunnollisen, valovoimaisen objektiivin! Objektiiviostoksille lähdettiin tosin vasta näiden kuvien ottamisen jälkeen, joten seuraavassa postauksessa näkyy sen kaunista jälkeä.
  
Hame - Kirpputori
Neule - H&M
 Hattu - Stockmann
 Kengät - Tendenz (Bulgaria)
Kaulakoru - Gina Tricot
 
Arki-iltaisin valitsen seuraavan päivän vaatteet valmiiksi ja laitan ne odottamaan aamua. Joskus päädyn vaihtamaan jotain vaatekappaletta, mutta useimmiten vedän unenpöpperössä - Henrin vielä makuuhuoneessa nukkuessa - etukäteen valitsemani asun päälle olohuoneen puolella. En käytä tismalleen samaa asua yleensä kovinkaan usein, sillä esimerkiksi hameita ja paitoja on niin helppo yhdistellä erilaisilla tavoilla, jolloin asuvaihtoehtojakin on paljon. Usein arkena yhdistän tiukkaa ja väljää, eli esimerkiksi tiukan paidan ja väljän hameen, mutta tällä kertaa päädyin poikkeamaan rutiineistani nappaamalla kaapista aamua varten uuden kirppislöytöhameen ja löysän neuleen. Yllättävän kivahan tuosta asusta tuli, vai mitä mieltä olette?

No comments:

Post a Comment