Tuesday, 22 November 2016

Teatteria sekä lauma kissoja ja koiria

Tästä marraskuun viimesestä viikosta on tulossa ihan kiitollisen vauhdikas. Luvassa on normaalien työpäivien lisäks muun muassa kaks teatterikäyntiä, viikonloppu Turussa ja siskon tuparit. Toinen teatterikäynti kuuluu bloggaajatapahtumaan, johon menen torstaina. Kyseessä on ensimmäinen bloggaajatapahtuma, johon osallistun - ihan älyttömän siistiä, että sain kutsun!
Kuvissa näkyvät pöksyt on ne korkeavyötäröiset housut, joista kerroinkin pari postausta sitten. Harmi vaan, että materiaali on ihan puhdasta trikoota, eli housut löystyy tosi helposti. Myöskään takataskut ei ole ihan ideaalit, mutta näillä mennään ainakin niin kauan, kunnes löydän paremmat tilalle. Sain Facebookin puolella paljon vinkkejä aina Dr. Denimeistä Gina Tricorin Mollyihin. Kävinkin sovittamassa Mollyjä, mutta pakko sanoa, ettei se vyötärö tuntunut juuri perusfarkkuja joustavammalta. Ehkä annan niille kuitenkin vielä uuden mahdollisuuden jossain vaiheessa. :) Nuo hapsukengät on muuten yhdet lemppareista, ostin ne vuosi sitten Kööpenhaminasta vuorokauden ostamista harkittuani.Viime viikolla joku idiootti oli nyysiny mun pyörästä korin ja sitä varten hajottanu vaijerilukon, jolla kori oli pyörän rungossa kiinni. Nyt, lumien kaikottua oon päässy taas pyöräilemään töihin, mutta sekös harmittaa, kun ei oo koria, johon laukun sais laitettua. Harva paikka myy mitään pyöräilyjuttuja näin talviaikaan, joten pitänee rueta metsästämään uutta koria kissojen ja koirien kanssa. 

Sen lisäks, että tarviisin lauman kissoja ja koiria avuksi hyvän korin etsimiseen, vois joku hankkia mulle päivään lisää valoisia tunteja tai tulla henkilökohtaseks kuvaajaks. Päivän ainoat valosat hetket on keskellä työpäivää, joten edes kohtuullisia kuvia saadakseni, on mun käytettävä kahvi- tai lounastauko kuvaamiseen. Puhelimen etälaukaisimen avulla saa tietysti otettua jonkinlaisia kuvia, mutta se on hidasta ja hankalaa, eikä lopputulos ole yhtä hyvä kuin vaikkapa Henrin ottamissa kuvissa. Ehkä mä tässäkin kehityn pikkuhiljaa, mutta nyt pimeän aikaan joudutte mahdollisesti tyytymään vähän yksipuolisempiin, etälaukaisimella otettuihin kuviin. 

No comments:

Post a Comment