Friday, 18 November 2016

Tuulitukka

Tiiättekö sen tunteen, kun oot laittanu hiukset (joko kihartanut tai suoristanut) ja 5 sekuntia ulos astumisen jälkeen ne valuu pitkin naamaa? Mulle kävi niin tänään. Jos hiukset on kihartanu, suoristuu ne kosteudessa tai tuulessa ja jos on suoristanu, ne menee rumille laineille. Nykyään ei onneks näin käy kovin usein ainakaan kihartamisen jälkeen, sillä hankin keväällä ihan parhaan Remingtonin kiharrussauvan! Sillä kiharat pysyy normaalisti koko päivän tai parhaimmillaan parinkin päivän ajan, jopa ilman pohjalle laitettavia muotoilutuotteita. Tänään taisin kuitenkin laiskuuttani kihartaa liian isoissa osioissa, minkä lisäks tuuli vaikutti omalta osaltaan tohon reuhkaan.
Kuvissa näkyvä uusi lempparimekko on yhdestä mun lempikaupasta, eli Tallinnan New Yorkerista! Ihan parasta kun on sopivan mittainen neulemekko, joka ei kutita tai kiristä, muttei näytä säkiltä päällä. Taskut on harvinaiset mun vaatteissa, varsinkin mekoissa ja hameissa, joten niitä osaa arvostaa ihan uudella tavalla. Neulemekkoa metsästäessä tuntui, ettei tänä sesonkina kaupassa muuta ookaan, kuin järkyttäviä tätimäisiä, liian pitkiä säkkimekkoja ja poolokauluksia. Yäh. Mulle sopii ainoastaan puoleen reiteen olevat ja täyspitkät helmat - ei polvimitta tai midi. 
Pakko vielä marmattaa kelistä sen verran, että ehdin jo toivoa ensilumen olleen se pysyvä lumipeite, mutta niin ne vaan parissa päivässä suli kokonaan pois. Tulispa pian oikeesti pysyvät lumet, en tykkää tästä märästä kelistä. Lumipeite saa myös joulufiiliksen nousemaan ihan uusiin sfääreihin, vaikka ei siitä fiiliksestä kyllä nytkään pulaa ole. :D

2 comments:

 1. vautsi miten kauniita kuvia ja tosi magea tuo kuvauspaikka! :) tuo pitkä neule näyttää kivalta ♥

  ♥: Sofia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Neule nousi kyllä heti yhdeksi lemppareista :)

   Delete