Friday, 9 December 2016

Kodin valmistelua jouluun

Huomasin just, et viime aikojen postauksista joka toinen on liittynyt jouluun. Minäkö innoissani :D Nyt vuorossa kodin joulukoristeet, jotka pääsi heti kuun alussa paraatipaikoilleen! Joulukuusta meillä ei ole kertaakaan ollut, sillä vietetään joulunpyhät mun porukoiden luona Savossa. Kuusenoksat maljakossa olis kyllä kivoja kotona näin ennen joulunviettoon lähtöä, mutta ainakin vielä kuusen virkaa toimittaa huonekasvi.Huomattiin joulukoristeita laittaessa, että lähes kaikki koristeet on saatu jomman kumman vanhemmilta. Oikeastaan ainoastaan kynttilät ja jouluvalot on ostettu itse. Koristeita ei loppujen lopuksi ihan kauheasti ole, mutta tarpeeksi kaksion jouluiseksi saamiseen. Kynttilöitä tulee poltettua paljon läpi vuoden, mutta joulun lähestyessä ne muuttuu valkoisista vaniljakynttilöistä punaisiin.


Jouluvalmistelut alkaa muutenkin olla valmiit, vaikka eihän tässä juuri muuta valmisteltavaa ole, kuin lahjojen hankkiminen ja paketointi. Kortit on tehty ja postitettu, joululoma haettu ja valtaosa lahjoista hankittu. Meillä olis töitä välipäivinä, mutta mä hain ne vapaaksi. Samaten aatonaaton otin vapaaksi, jotta se ei mene autossa istuessa, vaan porukoille pääsee lähtemään jo 22.12. Näin myös joulunviettoon ehtii rauhoittua kunnolla ja aatonaattona vielä leipoa pipareita. Tiedossa on siis 10 päivän loma, joka on pisin vapaa sen jälkeen, kun aloitin työt huhtikuussa!

4 comments:

 1. Kuulostaa niiin hyvältä. Tuo 10 päivän loma siis. Muuten, ihan kumma fiilis nähdä tuo tuttu maisema. Tein heti mielessäni aikamatkan siihen aikaan, kun itse asuin tuolla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös! Oon aina fiiliksissäni joulusta, mutta nyt erityisen paljon tuon loman takia. Varmasti kummallista, sun pitäis tulla käymään meillä katsomassa ihan koko asuntoa niin näkisit, onko mikään muuttunut :)

   Delete
  2. Täytyy tulla! :) Muuten, onko sulla Harry Potteria enkuksi? Neloskirjaa eritoten.

   Delete
  3. Ei oo kun suomeks vaan kaikki paitsi ensimmäinen Potter :/

   Delete