Wednesday, 7 December 2016

Vuosia vanhat lempparivaatteetMulla on jonkun verran käytössä vuosia vanhoja vaatteita, jotka on edelleen istuvia ja tykättyjä. Laitan todella harvoin vaatteita kiertoon kyllästymisen takia, sillä pyrin ostamaan vain moneen asuun sopivia vaatteita, joihin ei helposti kyllästy. Valtaosa kierrätykseen menevistä vaatteista on sellaisia, jotka ei istu, ei enää sovi omaan tyyliin tai on yksinkertasesti rikkoutunut tai nukkaantunut.

 


Näiden kuvien ihanat saappaat on vuosien takainen ostos Riiasta. Ostan varmaan puolet kengistäni ulkomailta, sillä Suomessa ne on usein kalliita ja tylsiä. Näitä korkkareita ei voi ainakaan tylsiksi sanoa ja kuntokin on kuin uusissa, sillä olen pyrkinyt käyttämään näitä vain kuivilla keleillä. Harmi, että korkokengille tulee nykyään niin vähän käyttöä, sillä pyöräillessä tai töihin kävellessä niitä ei oikein voi käyttää. Baareissakaan ei tule juuri pyörittyä muuten kuin keikoilla ja keikkojen seisomisrupeamaan näin korkeat korot eivät ole parhaat mahdolliset.


Takkihuitula - Gina Tricot
Mekko - H&M
Kengät - Vuosia vanhat, ostettu Riiasta


Jotkut mun vaatekaapista löytyvät jutut on jo 8-10 vuotta vanhoja, eli oon hankkinut ne ollessani 13-15 -vuotias. :D Pitkä aika ja ihan älytöntä, että pystyn yhä käyttämään samoja vaatteita!

Miten vanhoja sun vanhimmat, käytössä olevat vaatteet on?


No comments:

Post a Comment