Monday, 2 January 2017

Joululahjat

Tuntuu vähän höntiltä esitellä joululahjoja, mutta koska rakastan joulua ja lahjoja, niin toisaalta miksikäs ei. :D En keksinyt kovinkaan montaa lahjatoivetta, mutta siitä huolimatta sain taas ihania, just mulle sopivia lahjoja.
Nyxin Soft Matte Lip Creamiä toivoin tietyssä sävyssä ja sainkin äidiltä juuri sen. Hassua, sillä putkilon perusteella tuossa voisi kuvitella olevan nudea punaa, vaikka oikeasti se on pinkkiä. Muut tämän vuoden kosmetiikkalahjat oli Essencen luomiväripaletti ja Herbinan kuorintavoide. Luomiväripaletti ei itseasiassa ollut varsinainen joululahja, sillä sisko sai sen Essencen joulukalenterista aattona ja päätti sitten antaa sen mulle, sillä ei itse käytä ruskean sävyisiä luomivärejä. Myös ensimmäisessä kuvassa näkyvät massiiviset margaritalasit sain siskolta.


Poikaystävältä sain sen ainoan Potterin, joka multa on puuttunut! Lisäksi sain kylpylälahjakortin, jonka aion käyttää heti tänä talvena. Seinäkalenteri koiranpentukuvineen on siskolta, joka ymmärtää mun ikuisen koirakuumeen. :D
Itsetehdyn, ihan mielettömän kauniin himmelin ja puristinpallosetin sain poikaystävän perheeltä. Toivoin puristinpalloja, jotta pääsen kuntouttamaan hiirikättäni ja anopin tekemä himmeli taas on just mun näköinen!Saatiin myös yhteiseksi lahjaksi itsetehtyä kylpysuolaa, minkä lisäksi yhteiseen käyttöön päätyvät mun vanhemmilta saatu aterinvalikoiman täydennys, eli Hackmanin pikkulusikat ja veitset. Samoja isoja lusikoita ja haarukoita on saatu jo aiemmin, joten vihdoin meillä alkaa olla tarpeeksi suuri kokoelma aterimia!

2 comments:

  1. Kivoja lahjoja oot saanut! :) varsinki toi kylpylälahjakortti!! Kelpais 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kyllä ihana! Poikaystävä oli etukäteen huolissaan, että onko se tarpeeks hyvä lahja. Ihmeellisiä epäilyksiä. :D

      Delete