Thursday, 11 May 2017

Muuton fiilikset

Meillä muutto lähestyy nopeesti, sillä saadaan uuden asunnon avaimet maanantaina ja muuttoviikonloppukin koittaa jo viikon päästä. Pakkaamisen ja vanhan asunnon siivouksen alotin eilen pakkailemalla astioita ja pesemällä ikkunat.Siitä lähtien, kun mentiin katsomaan uutta asuntoa, on se heti tuntunu kodilta. Tämä asunto tulee olemaan meidän neljäs yhteinen asunto ja samalla neljäs koti Tampereella. Muutto tuo aina tietyllä tapaa fiiliksen, että nyt aloitetaan alusta, entuudestaan tuntemattomassa ympäristössä. Uuden kodin ympäristö on tosin ennestään paremmin tuttu, kuin muiden asuntojen ympäristöt on ollu ennen muuttoa, sillä uus asunto ei oo kaukana nykyisestä.

Takki - New Yorker (Tallinna)
Paita - Kirppis (BikBok)
Hame - Seppälä
Sukkahousut - Dubaista
Kengät - Converse
Laukku - F&F (Praha)
Aurinkolasit - Ebay

Vaikka muuttaminen onkin raskasta ja työlästä, on se jollain tavalla myös virkistävää. Kun tavarat on saatu paikoilleen ja asunto on juuri muuttaessa puhtaaksi puunattu, on olo sekä seesteinen että innostunut. Saman fiiliksen mulle tuo matkustaminen, sillä uudesta ja muuttuvasta ympäristöstä piristyy väkisinkin.


Kuvaus: Henri Mutanen
Kuvien jälkikäsittely: minä

3 comments:

 1. Kauniita kuvia! :) Tsemppiä teille paljon muuttoon! Se on aina aluksi hirveää, kun elämä on hetken aikaa pelkkää kaaosta, mutta virkistävää sitten kun on päässyt uuteen kotiin tottumaan ja saanut tavarat järjestykseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) näinhän se on, mutta onneks muutto on vain lyhyt hetki ja uudesta asunnosta voi nauttia sen jälkeen kauan!

   Delete
 2. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was reallyvaluable. thanks a lot.orologi replica
  Nike Shoes
  Rolex Replica

  ReplyDelete