Friday, 7 July 2017

Heinäkuun Bette Box

Tänään mulle tuli uusin Bette Box, jonka tilasin kuukaudeksi alennettuun hintaan. Etukäteen oli paljastettu, että tässä kuussa boksista löytyy Lumenen kasvosuihke, joka omalta osaltaan houkutteli tilaamaan muuten mysteerisisältöisen yllätyksen. Aiempaa kokemusta kasvosuihkeista ei ole, joten mielenkiinnolla lähden testailemaan tätä näin kesällä.

Kasvosuihkeen lisäks boksin sisällöstä ilahduin erityisesti Garnierin puhdistusvedestä, joka pääsee varmasti käyttöön tiedossa olevilla festarireissuilla. Muuten liputan kunnollisen vesipuhdistuksen puolesta, mutta voi olla, ettei esimerkiks ens viikolla Karjurockin leirinnässä kauheesti innosta lähteä vesipisteelle naamaa pesemään. Myös uus antiperspirantti ja valkaiseva hammastahna ovat kivoja, varsinkin kun just eilen kävin hammaslääkärissä toteamassa hampaani reiättömiksi. 

Pieni pettymys taasen oli hajuvesinäyte, joka tuoksuu mun mielestä keski-ikäiseltä hienostonaiselta. Onneks se on vaan näytekoko ja ehkä äiti kelpuuttaa sen. Myös kynsilakan sävy oli vähän huti, sillä vaikka tykkäänkin tosi paljon just noista Essencen lakoista, ei toi oranssi/persikka oo ihan mun ominta väriä. Muut oli näemmä saaneet boksissa esimerkiks mustaa ja tummansinistä, joita mulla tosin on jo entuudestaan. Mulla on kuitenkin aina kynnet lakattuina, joten enköhän tuonkin tule käyttämään jossain vaiheessa, vaikkei sävy ihan lempparein olekaan!

Näiden kaikkien hittien ja hutien lisäks paketista paljastui Body Boomin kahvikuorinta ja näytteet Compeedin rakkolaastareista, L'anzan shampoosta ja hoitoaineesta sekä Responsin vartaloemulsiosta. Nämä tulee varmasti käytettyä jossain vaiheessa, vaikkakin noilla näytteillä on paha tapa jäädä roikkumaan laatikon pohjalle. Kahvikuorinnan aion kyllä korkata jo tänään, eikä se varmasti jää lojumaan pitkäksi aikaa suihkunurkkaan. 

No comments:

Post a Comment