Wednesday, 8 November 2017

Matkablogi, tyyliblogi vai jotain muuta?

Viimeisen reilun vuoden ajan oon miettinyt sitä, mihin suuntaan haluan blogia viedä. Jos nyt isoja linjoja mietitään, niin oma domain ja kustomoitu ulkoasu olis huikeeta, mutta omasta osotteesta maksaminen ei houkuta, enkä osaa myöskään itse koodata. Osoitetta ja ulkoasua olennaisempaakin on se, mistä haluan tulevaisuudessa kirjottaa.

Takki - New Yorker (Saksa)
Kaulahuivi - JC
Hanskat - Primark (Saksa)
Neule - saatu äidiltä (H&M)
Hame - kirppikseltä (H&M)
Sukkikset - Dubaista
Kengät - Citymarket

Kuvaus - Henri Mutanen


Kun päälle vuosi sitten päätin rupeavani bloggaamaan muustakin, kuin matkustamisesta, en tiennyt mitä odottaa. Tavoitteena oli kuitenkin pitää tasaista postaustahtia yllä ja päivittää blogia keskimäärin joka toinen päivä, mutta ihan tähän en oo aina pystynyt. Huomasin, että asukuvien oheen on välillä hankala keksiä muuta kerrottavaa, kuin vaatteista höpöttämistä, eikä valtaosasta mun vaatteista oo juurikaan kerrottavaa enkä shoppaile jatkuvasti uutta. Kuitenkin matkabloggaamisen lisäks tyyli tuntu siltä, mistä haluan kirjottaa ja asukuvia jakaa.

Nyt oon kuitenkin ruennut miettimään, onko asukuvilla höystetty oma pohdinta ja vaatteista kertominen matkabloggaamisen oheen sopivaa kamaa, vai olisko parempi pitää koko blogi vain ja ainoastaan matkablogina? Tämä tarkoittais myös sitä, että postausmäärä vähenis noin puoleen, sillä enhän matkusta jatkuvasti. Tarviin tähän teidän apua, joten nyt siis mielipiteitä kehiin, jokainen kommentti on mulle arvokas!

Vaikuttaako teidän mielestä blogi nyt sekavalta? Onko sisältö kiinnostavaa, kun peräkkäiset postaukset saattavat kertoa viimeisimmän matkani hotellista ja uudesta takistani?

2 comments:

  1. Mä olen tykännyt sun blogista tällaisena tosi paljon! Vaikka aiheet vaihteleekin, niin laatu on tasaista ja kokonaisvaikutelma yhtenäinen. Mun mielestä matkailupostaukset ja asukuvat yhdessä eivät tee blogista sekavaa. Eri asia olisi, jos niiden lisäksi vielä jakaisit säännöllisesti vinkkejä polkupyörän korjaamiseen ja tehokkaisiin pepputreeneihin. Älä murehdi turhaan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Maru, aina on kyllä ilo huomata, että oot käynyt kommentoimassa! :) Ja haha, ehkä joo ei polkupyörän korjaus ja pepputreenit sopis ihan tähän blogiin, eikä huolta kyllä siitä, että ne tuliskaan koskaan olemaan osa blogia.

      Delete