Wednesday 10 August 2016

Porispere 2016

Viime viikonlopun vietin Porissa kuudetta kertaa järjestetyssä Porisperessä, jossa kävin nyt ensimmäistä kertaa. Pitihän se Twisted Sisterin viimeinen Suomen keikka päästä näkemään, sillä bändi on laittamassa pillejä pussiin 40 vuoden jälkeen. Valitsin selkeesti hyvän vuoden ensivisiitille, sillä kelit oli odotettua lämpimämmät ja esiintyjät hyvät. Meinasin paahtua, sillä olin varustautunu koko viikonlopuks tihkusateeseen ja viileämpään keliin, eli mukana olevat asutkin oli sen mukaisia. :D









Yövyin muuten ensimmäistä kertaa Airbnb-asunnossa ja olipas hyvä kokemus! Asunto oli ihan Porin keskustassa, 600 metrin päässä Kirjurinluodosta, jossa Porispere järjestetään. Asunto oli myös tosi tilava, kivan persoonallinen, siisti ja edullinen, eli tän kokemuksen perusteella palvelua tulee varmasti käytettyä myöhemminkin!




Lauantaina pohdittiin siskon kanssa, että mikähän siinä muuten on, että kaikilla festareilla anniskelut on aina tupaten täynnä, mutta niistä ei silti tehdä suurempia? Muualla alueella oli kyllä tilaa, mutta anniskelut oli ihan täyteenammuttuja. Toivotaan että ens kesänä tätä ongelmaa ei enää ole, jos anniskelulait nyt muuttuis siihen mennessä.



Porispere teki tänä vuonna yleisöennätyksensä ja kolmipäiväisen festarin sunnuntain perhepäivä myytiin jo ennakossa loppuun. Sen kyllä huomas, sillä joka paikka oli täynnä lapsiperheitä piknikviltteineen. Perhepäivässä esiinty Aurora, Stig, Antti Tuisku ja Cheek, joista kahta viimeistä kävin kuvaamassa. Cheekin kuvaus meni kyllä aikalailla plörinäks, sillä pyrojen takia ei saatu olla kuvauspitissä kuin vajaan biisin verran. Harmitti, sillä jos olisin tiennyt sen, oisin lähteny ajamaan kotiin jo heti Tuiskun jälkeen. Cheekin musiikki ei nimittäin oikein iske. :D

Tykkäsin kyllä Porisperestä etenkin hyvän hintalaatu-suhteen ja kauniin ja keskeisen sijainnin vuoksi. Festari ei myöskään ollut liian iso, vaan sopivan kompakti, mistä suuri plussa! Ainoa kunnon miinus tulee siitä, ettei ruokavalikoimaa ollut liikaa, eikä varsinkaan kasvisvaihtoehtoja juuri ollut. Perusmättöä kyllä oli tarpeeksi, mutten bongannut kuin yhden kasvisvaihtoehdon. Lisäks vasta nyt tuli mieleen, ettei oheisohjelmaa ollut lainkaan, eli benjihypyt sun muut mahdollisuudet uupu kokonaan. 

Lisää mun ottamia Porispere-kuvia löytyy muuten täältä!

No comments:

Post a Comment