Thursday 15 October 2015

Moro Sky Bar

Kolmisen viikkoa sitten vietettiin mun synttäreitä Moro Sky Barissa, jonne poikaystävä vei mut yllätyksenä. Moro Sky Bar on ravintola ja näköalabaari Tampereen Solo Sokos Hotel Tornin ylimmässä, eli 25. kerroksessa. Vaikka tämä postaus käsitteleekin vain yhtä ravintolaa, ei tämä ole mainos tai millään muullakaan tapaa yhteistyö Torni-hotellin kanssa.

Me saatiin nauttia kakku- ja teebuffetista, johon kuulu suolasia naposteltavia, kakkuja sekä kahvia ja teetä. Henri oli fiksuna soittanu paikalle etukäteen yrittäessään varata pöytää ja näin henkilökunta tiesi etukäteen, että synttärisankari on tulossa paikalle. Pöytää ei voinut varata, mutta siitä huolimatta saatiin hyvät paikat ja talo tarjosi meille lasilliset kuohuvaakin! Meitä palvellut työntekijä oli kyllä aivan huikea, sillä onnittelujen ja ystävällisen palvelun lisäksi sain ekstrapalvelua. Kun menin ottamaan kuvia buffetista, tuli työntekijä kysymään, josko hän voisi kääntää "koskemattoman" puolen tarjottimista etualalle, jotta saan kauniimpia kuvia. Mahtavaa palvelua, vaikken ollut edes kertonut, mitä varten kuvia otan! 

Buffet oli herkullinen ja näköalat kotikaupunkiin kauniit synkästä säästä huolimatta. Palvelun ollessa noin toimivaa, voin huoletta suositella näin ensikosketukseni perusteella Moro Sky Baria. :)
Oletteko te käyneet Moro Sky Barissa tai Torni-hotellissa?

47 comments:

  1. Myöhästyneet synttärionnittelut! Mä tykkään käydä aina uusissa kaupungeissa jossain korkealla katselemassa, jotenkin kaupungin hahmottaa sillä tavalla paremmin. Tuolta saa näköjään hyvin käsityksen Tampereesta, pitää kai mennä käymään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Korkeelta kyllä hahmottaa kaiken tosi hyvin, harmi että tällaset ilmaset korkeet paikat on yleensä sellasia, joita ei tiedä. Varsinaiset näköalatornit ja -tasanteet on usein tosi kalliita. :/

      Delete
  2. KAKKUBUFFET!!!

    Olen kyllä käynyt Tornissa aamiaisella ja se oli ihana, mutta MIKSI en ole TIENNYT että siellä on myös KAKKUBUFFET???!!!

    Se ommoro, mää lähren Tampereelle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha no hyvä et nyt sait tietoos :D

      Delete
  3. Mä en tiennytkään, että tuolla on myös kakkubuffet! Sinne täytyy päästä :D Itse asiassa en ole käynyt koko tornissa vain kun kerran, täytyisi tehdä uusi visiitti myös päiväsaikaan, jotta saisi parempia kuvia yläilmoista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miksihän tätä ei mainosteta paremmin, varmasti olis kävijöitä jos ihmiset tietäis tästä. Mäkään en tienny ennen kun mentiin sinne :)

      Delete
  4. On kyä taas huikea paikka nauttia Tampesterin mahtavista näköaloista! Kun sattuu nätti päivä synnyinkaupungissa ollessa, ni seo tonne sitte! Soon Moro nys!

    ReplyDelete
  5. En ole käynyt, mutta tuo hotelli kyllä kiinnostaisi kovasti ja täytynee se ja samalla ravintola ja kakkubuffet joskus vielä testata. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muakin hotelli kiinnostais, mut ei oo järkee mennä kun asutaan melkein vieressä :D

      Delete
  6. Mä en ole käynyt kun tuolla perus kahvilla. Ensi kerralla haluun kyllä myös kakkubuffettiin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen, oli kyllä makoisaa!

      Delete
  7. Tämä on varmasti yhtä loistava näköalapaikka Tampereella kuin Torni täällä Helsingissä. Ja nam, tuli nälkä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En ookaan käyny Helsingin Tornissa, pitääpä muistaa.

      Delete
    2. Kaikki kunnia Helsingin Tornin maisemille, mutta kyllä Moro Sky Bar on näköalapaikkana vielä paljon parempi (Tornin naisten vessaa lukuun ottamatta :-D) Toki Helsingin silhuetti on isona kaupunkina on upea enkä ala kiistelemään siitä kumpi on maisemallisesti parempi (no Tampere tietty ;-)), mutta Moro Sky Barissa kun ikkunat on lattiasta kattoon, on maisema näköalallisesti paljon vaikuttavampi.

      Itse olen usein käynyt Moro Sky Barissa ja toki se on ilta-aikaan maisemmallisesti vielä paljon parempi. Kesällä toki on hieno terassilla hakata välillä läppäri makaamalla sohvaryhmillä tai "aurinkotuoleilla" ja juoda samalla yksi inspiroiva olut. Usein kesällä tulee haukattua happea myös Tornihotellin edessä olevassa vanhassa veturien kääntöraidehässäkässä, kun siinä on mukava penkki istuskella ja saa olla aina rauhassa. Ihailen Tampereen tornihotellia muutenkin päivittäin, kun työpaikka on siinä vieressä ja koko hotelli näkyy lähes kotiovelle saakka. Joskus aion käydä yöpymässä ihan mielenkiinnosta hotellissa, vaikka siinä vieressä asunkin. Mutta maisemat on oltava suoraan keskustaan päin.

      Delete
    3. Kiitos pitkästä kommentista! Pitäis käydä vertailumielessä Helsingin Tornissa, mut luulen et mulla Tampere vie voiton, kun en Helsingistä ylipäätään kauheesti välitä. Näköalat olis silti huippua käydä tsekkaamassa :)

      Delete
  8. Kiitos mahtavasta vinkistä! Tonne ens kerralla, kun meen Tampereelle. Ehdotomasti! Nam ja lurps.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, hyvä jos oli hyödyllinen vinkki! :) Kannattaa sit varmistaa kakkubuffan aika etukäteen :)

      Delete
  9. Ihana synttäriyllätys ja ai että mitä kiusauksia kakkubuffassa!
    Torni-hotellia on tullut katseltua vain junasta ohi ajaessa, mutta täytyy kyllä tehdä asiaa Tampereelle ja tulla katsomaan maisemia Moro Sky barista näiden herkkujen äärellä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli kyllä ihana ylläri, tällasia jaksais useemminkin! :D

      Delete
  10. Olen kuullut tosi paljon hyvää tästä paikasta, enkä näemmä turhaa. Ihanaa miten henkilökunta teitä huomioi. :) Harmi ettei Tampereella asu oikein ketään, jonka takia sinne tulisi oikeastaan koskaan lähdettyä. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi hitsi, mut kesällä Tampereella voi piipahtaa vaikka päiväseltään :) Toi on kyllä ihan totta, et tosi vähän tulee käytyä Suomessa missään paikoissa, joissa ei asu kavereita tai sukulaisia.

      Delete
  11. Kävin iltapäiväteellä tuolla taannoin nälkääni. Silloin olisin toivonut enemmän suolaisia vaihtoehtoja. Kuvistasi päätellen nyt ehkä oli enemmän. Olin myös tyytyväinen palveluun, kun tee suostuttiin vaihtamaan kaakaoksi. Iltasella toivoisin pöytiintarjoitula. Erottaisi Moron perusbaarista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyt oli kolmee suolasta ja kolmee makeeta vaihtoehtoa :) toi oiskin hyvä idea ja sais paikan helpolla fiinimmäks!

      Delete
  12. Mä kävin viime talvena tuolla, sieltä oli kyllä upeat näköalat! Valitettavasti oli niin pirun kylmä, ettei ulkona voinut kyllä viettää yhtään aikaa...

    PS. Nuo kakut näyttävät aivan superhyviltä! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa varmaan käydä kesällä uusiks, itsellä ainakin ois suunnitelmissa! Harmi etten hoksannu kattoo juomien hintoja ollenkaan..

      Delete
  13. En kestä näitä ruokapostauksia, kuola valuuuu! :D Aikamoista palvelua tosiaan, pisteet sinne henkilökunnalle! Täytynee vissiin käväistä tuolla seuraavalla Tampereen reissulla, ei ole kumpainenkaan tuttu. Paljonko maksoi tuo buffet?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen lämpimästi :) En kyllä muista hintaa, kun poikaystävä makso ja yritti tietysti pitää multa hinnan salassa (vaikka sen silti kuulinkin!). Muistan vaan sen, että puhuttiin hinnan olleen korkeahko, mutta buffa hinnan arvonen.

      Delete
    2. Tsekkasin ja näyttää olevan 14e! https://www.s-kanava.fi/etu/moro-sky-bar-afternoon-tea/1600308_762382

      Delete
  14. Kiva idea tuo kakkubuffet! Saattais vaan tulla huono olo siellä :D Tuonne olisi kiva päästä aurinkoisena päivänä, tai illalla auringon laskiessa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onneks oli suolasia vaihtoehtoja, niin ei tullu huono olo niin helposti :)

      Delete
  15. Espoolaisinakin olemme pariin kertaan tuolla pyörähtäneet, muttemme ole kertaakaan, vielä, osuneet paikalle Afternoon Tea -aikaan. Sen haluaisin tuolla testata, kun siitä parikin lehtijuttua olen lukenut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siitä sitten ohjelmaa seuraavaan Tampereen reissuun!

      Delete
  16. Moro Sky Bar on ehdottomasti mun listalla, kun seuraavan kerran menen Tampereelle. Ihan jo siksi, että Suomessa 25. kerroksessa olevia ravintoloita ei ole ruuhkaksi asti. ;) Kiva kuulla, että siellä on noin hyvä palvelu - sitä suuremmalla syyllä kiinnostaa käydä tsekkaamassa tuo paikka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivottavasti hyvä palvelu säilyy, eikä tuo ollut poikkeustapaus :)

      Delete
  17. Mä kävin tuolla kerran joskus reilu kuukausi sitten. Kyseessä oli ilta-aika ja perjantai, jolloin tupa oli aivan täynnä. Ulkona oli kylmä ja sisälle ei mahtunut. Ei jäänyt mitkään kovin hyvät fiilikset. Huomasin kuitenkin mainoksen tuosta iltapäiväteestä ja täytyy ehdottomasti käydä se vielä joku kerta testaamassa! Maisematkin varmasti avautuvat valoisan aikaan vielä upeammin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Höh olipa harmi. Ei siis kannata suunnata tonne viikonloppuiltoina, tosin haluun käydä kattoo paikan pimeelläkin :)

      Delete
  18. Mielenkiintoista. Pitää yrittää muistaa tämä paikka.

    Muuten.... Voisivatko kuvat olla suurempia? Nyt niistä ei kyllä mitään selvää saa, eli menevät vähän hukkaan. Erikseen en niitä ala klikkailemaan suuremmiksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuvat ovat suurimpia, mitä täällä saa laitettua, eli saman kokoisia kuin monissa Bloggerin blogeissa. :) Millä laitteella luet blogia, olisko laitteesta kiinni tai ettei sivu ole latautunut kunnolla auki?

      Delete
  19. Helsingin Tornista on erittäin lämpimiä muistoja ja henkilökunta osaa asiansa sielläkin, joten ilahduttavaa kuulla saman linjan jatkuvatn Tampereellakin. Kakkubuffasta olen ihan yhtä varauksetta innoissani kuin kaikki muutkin, pakkohan tuonne on päästä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huippua, rupee kuulostaa siltä, että pitää käväistä Helsingin Tornissakin joskus!

      Delete
  20. Hulppeat näkymät ja kakkubuffa! Täytyypä pitää mielessä seuraavaa Tampereen visiittiä varten :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikös vaan olekin, kauniilla säällä maisemat on varmasti vielä hienommat!

      Delete
  21. Tampereella tuli asusteltua pari vuotta, vieläpä ihan tuon tornin lähellä, mutta ei ikinä tullut käytyä tuolla! Vähän kyllä harmittaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No eipä tässä hirveesti oo aikaakaan ollu, onhan Torni vasta yhen vuoden pystyssä ollut. Seuraavalla Tampereen reissulla sit? :)

      Delete
  22. Tampereella Sky Bar, suuren maailman meininkiä! Ja todellakin, kakkubuffet, I'm in!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jes, hyvä juttu jos innostuit tästä :)

      Delete