Sunday, 22 May 2016

Imatra

Harrastin viime viikonloppuna kotimaanmatkailua toiselle puolen Suomea. Yks mun parhaista kavereista valmistuu näillä näppäimillä kuvataiteilijaksi Saimaan ammattikorkeakoulusta ja valmistuvilla on Imatran taidemuseolla opinnäytetyönäyttely, jota piti tietysti päästä kattomaan. Vietin siis kivan viikonlopun itärajalla kavereiden, taiteen, ruuan ja Euroviisujen parissa. 


Otin näyttelyssä kuvia mun lemppariteoksista. Näistä kahdessa ensimmäisessä on korusuunnitteluun erikoistuneen kaverini tekemiä koruja ja esineitä. En kyllä ymmärrä, miten kivestä voi muotoilla yhtään mitään :D Muitakin hienoja teoksia sieltä löyty, mutta aina joukkoon mahtuu myös niitä, jotka ei ihan uppoa itselle. En oo mikään taidemuseoiden suuri fani, vaan käyn mieluiten katsomassa historiallisia näyttelyitä. 

Näyttelyn tsekkaamisen jälkeen käytiin katsastamassa Imatran keskusta ja Imatrankoski, minkä jälkeen olikin jo aika suunnata takas Lappeenrantaan, jossa siis vietettiin suurin osa viikonlopusta. Lappeenrannasta kuitenkin lisää myöhemmin.


Harmi, että Imatrankoski oli vielä tyhjillään, eikä koskinäytöksetkään olleet tietysti vielä startanneet. Hyvä syy siis palata Imatralle myöhemmin! 

No comments:

Post a Comment