Wednesday, 5 April 2017

Hylätty konserttitalo Tallinnassa

Viime viikonloppuna oltiin yhden yön kylpyläreissulla Tallinnassa. Reissu oli mun järjestämä synttäriyllätys Henrille, eikä tämä tienny etukäteen muuta, kuin vahingossa paljastuneen laivaosuuden matkasta. Heti Tallinnaan päästyä mentiin kiertelemään Linnahallia, joka on sataman tuntumassa oleva hylätty konserttitalo.
Talo valmistui vuonna 1980 Moskovan olympialaisiin, sillä Moskovasta ei löytynyt sopivaa paikkaa purjehtimistapahtumalle. Linnahall on siis oikeastaan urheilu- ja konserttitalo ja sieltä löytyy myös helikopterikenttä. Viimeinen tapahtuma Linnahallissa järjestettiin 2009 ja siitä lähtien paikka on ollut pois sen originaalista käyttötarkoituksesta. Nykyään sitä pystyy kiertelemään ulkopuolelta, mutta sisälle ei pääse. Ikkunoista nähtiin kyllä jotain toimintaa sisällä, eli ilmeisesti jotkut yritykset pitävät toimipisteitään Linnahallissa. 

Onko Tallinnassa muita hylättyjä paikkoja, joissa kannattais vierailla?

2 comments:

 1. Hienoja kuvia! Niistä välittyi vähän samanlainen fiilis kuin Tampereen tulitikkutehtaalla! :D

  sannixo.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja ihan totta, vähän samantyylinen paikka! Linnahall on vaan bunkkerimaisempi neuvostoliiton tyyliin, mutta sama fiilis niistä tulee. :)

   Delete