Tuesday, 17 October 2017

Hannoverin Oktoberfest

Bremenin reissulla päädyttiin käymään Hannoverissa Oktoberfesteillä, sillä Bremenin kekkerit oli vasta meidän reissun jälkeen. Muutenkin oli mielenkiintosta käydä kattomassa Saksasta vähän muutakin, kuin pelkkä Bremen. Ostin etukäteen meno-paluuliput junaan, jotka kustansi meiltä kahdelta yhteensä 27 euroa. Käytiin ihan päiväseltään Hannoverissa ja reissupäiväks valikoitu keskiviikko, joten Oktoberfesteilläkin oli arki-iltapäivänä suhteellisen hiljasta.


Oktoberfesteillä oli tosiaan melko rauhallista varsinkin olutteltoissa. Sinänsä harmi, sillä olis ollut hauska tälleen enskertalaisena päästä mukaan oikein kunnon meininkeihin, mutta arvattavaahan se oli, että hiljaista siellä iltapäivisin on. Iltapäivät näyttikin olevan perheiden valtaamia ja varsinkin karkkikojujen ja huvipuistolaitteiden luona hääri paljon porukkaa. Me tietysti satuttiin menemään oluelle sellaseen telttaan, missä alko hetkeä myöhemmin joku lasten disko, joten sielläkin oli kyllä menoa, mutta vähän toisenlaista mitä toivottiin. :D Harmillisen vähän näky myös perinteisiä Oktoberfest-asuja, ehkä neljällä tyypillä oli sellaset päällä.

Oktoberfesteillä mut yllätti kaiken oheistoiminnan, kuten huvipuistolaitteiden ja myyntikojujen paljous ja se, miten paljon paikalla on perheitä. En myöskään osannu arvata, että Hannoverin Oktoberfestit olis noin isot.

Jos oot käyny muualla Oktoberfesteillä niin kuulisin mielelläni, millaisia kokemuksia muiden kaupunkien juhlista on, eli nyt parhaat ja pahimmat Oktoberfest-kokemukset jakoon!

Aiemmat tämän reissun postaukset:

No comments:

Post a Comment