Thursday, 11 February 2016

Puuttuvien pyyhkeiden ja astioiden arvoitus

Dubaissa meidän hotelli oli Gateway Hotel, joka on uusi Bur Dubain kaupunginosassa sijaitseva kolmen tähden hotelli. Hintaan kuului aamupala ja lentokenttäkuljetukset, mikä oli yksi syistä että valittiin tämä hotelli. Ihmettelin, miten ton tasonen hieno hotelli oli saanut ainoastaan kolme tähteä, sillä tää oli mun mielestä samaa tasoa kun esimerkiks Rion hotelli, jolla oli neljä tähteä. Palvelu oli ystävällisintä, mihin oon missään törmännyt, huoneet oli hyvät ja sängyt pehmeät. Aamupalalla oli kaikkee mahdollista kiinalaisesta ruuasta taateleihin ja hedelmäsalaatista omelettipisteeseen. Allasalue oli tarpeeks suuri ja sieltä löyty muutenkin kaikki tarpeellinen.

Ainoat miinukset oli pikkujuttuja, mitkä rupes kuitenkin ärsyttämään jossain vaiheessa. Isoin ongelma oli se, että aamiaisella astiat loppu aina kesken. Pikkulusikkaan törmättiin ekaa kertaa varmaan puolessa välissä viikkoa ja myös lasit ja mukit loppu usein. Hajosko astioita niin tiuhaan, ettei siellä pysytty perässä vai söikö joku aamupalan astioineen päivineen? Sen lisäksi huoneisiin ei oltu aina tuotu uusia pyyhkeitä, vaikka vanhat oli viety pois. Ei olis edes haluttu, että pyyhkeet vaihdetaan, mutta ne siitä huolimatta vietiin aina pois. Kun huomautettiin asiasta, saatiin tilalle raidalliset allaspyyhkeet, eli kylpypyyhkeet oli varmaan sit kaikki pesussa. Myös meidän toisen huoneen avainkortin kanssa oli ongelmia. Se nollautu välillä itsestään laukussa, joten se piti viedä respaan aktivoitavaks. Avain ei edes ollu puhelimen lähellä, sillä hoksattiin ekan kerran jälkeen sen voivan vaikuttavaa avaimeen. Pieniä juttuja siis, joista astia- ja pyyheongelmat olis helppo korjata ostamalla lisää kumpaisiakin. Ei maksa paljoa. Lisäks pyyhkeet vois jättää vaihtamatta, jos niitä ei ole jätetty ohjeen mukaisesti ammeeseen. 

Hotelli oli just meille sopiva sijainniltaan, sillä se oli paikallisten keskellä. Kävelymatkalta löyty ravintoloita, kauppoja, museo ja vesitaksit Deiraan. Onneks saatiin varattua tämä hotelli, sillä läheltä piti ettei oltu eri hotellissa. Ennen reissua kävi niin, että oltiin varattu hotels.comin kautta toinen hotelli, mutta sisko huomas arvosteluja lukiessaan, että hotellin allas oli ollut "rempassa" ainakin vuoden. Ei oltu maksettu lisää peruutusmahdollisuudesta, mutta onneks pienen taistelun jälkeen saatiin hotelli kuitenkin peruutettua ilman lisäkustannuksia, sillä törkeäähän se on luvata allas jos sellaista ei sitten ookaan. Saatiin muuten todella hyvää asiakaspalvelua hotels.comista kun selvitettiin tätä ongelmaa!

Miten tarkasti tutkitte hotellin tiedot ennen varaamista? Ootko valmis maksamaan lisää peruutusmahdollisuudesta?

No comments:

Post a Comment