Sunday, 6 August 2017

Ensimmäistä kertaa Hangossa

Tällä viikolla päätettiin lähtee käymään yhen yön visiitillä Hangossa, sillä ei oltu kumpikaan siellä aiemmin käyty. Mun mielessä melkein mikä vaan, järven tai meren äärellä oleva suomalainen kaupunki tai kunta on upeimmillaan kesällä ja odotin Hangon olevan se ultimaattisin kesäkaupunki. Hangon Rantakatu ja Bulevardin lähiympäristö olikin kieltämättä upeeta aluetta, mutta muuten kaupungin keskusta oli jotenkin aika ankee, joten pyörittiin siis lähinnä meren äärellä.


En ollu juurikaan tutkinu Hankoa etukäteen, joten meidän seikkailut keskustassa perustu lähinnä siihen, että mentiin tutkimaan mielenkiintosen näkösiä paikkoja. Näin päädyttiin näköalatorniin, kasinon pihaan ja ihanalle huviloita täynnä olevalle alueelle. Henri oli selvitelly vähän etukäteen asioita ja nekin koski meidän tulevaa majapaikkaa ja seuraavan päivän ohjelmaa. Ideana oli siis yöpyä teltassa ja sitä varten Henri löysi Hangosta Lappohjan kylän, jossa oli telttailuun sopivaa kaunista mäntymetsää hiekkarannan ääressä. Paikassa oli myös pari vessaa ja parkkipaikalta matkaa teltalle tuli noin 300-400 metriä. Pystytettiin teltta sopivasti ennen pimeää ja mentiin sitten autiolle rannalle grillailemaan mukana olleella kertakäyttögrillillä. Mieletön ympäristö teltalle!Teltassa nukutti hyvin yön ollessa yllättävän lämmin. Aamulla mentiin taas rannalle syömään aamupalaa ja purettiin teltta, sillä päivän ohjelmassa oli ulkoilua Suomen eteläisimmässä kärjessä, Tulliniemessä, josta on luvassa kokonaan oma postaus. Oli kyllä mahtava pikareissu Hankoon, tällasia pitäis tehdä enemmänkin näin kesällä!

4 comments:

 1. Oon jo pitkään halunnut mennä käymään Hangossa, mutta en oo vielä saanu porukoita suostumaan siihen. Jos sitä ensi kesänä yrittäisi uudestaan :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suomessa on kyllä paljon nättejä paikkoja, joissa kannattaa käydä! Toivottavasti suostuttelus menee läpi, vaikka sitten ens kesänä :)

   Delete
 2. Hanko vaikuttaa mustakin tosi ihanalta paikalta ja haluaisin kovasti käydä siellä! Ihan mielettömiä kuvia oot ottanut😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa kyllä käydä tässä kauniissa kesäkaupungissa. :) kiitos paljon!

   Delete