Wednesday, 18 February 2015

"I am the passenger and I ride and I ride"

Eka reissu Bulgariasta käsin tiedossa! Varattiin pari päivää sitten kahen muun vaihtaritytön kanssa bussiliput ja hotellit Romanian Bukarestiin, eli "pikku-Pariisiin". Lähtö on ensi viikon torstaina ja Bukarestissa viivytään kolme yötä, eli pidennetty viikonloppuloma tiedossa. :) Oon innoissani, onhan tää mun eka kerta Romaniassa! En oo myöskään koskaan tainnu matkustaa bussilla maasta toiseen (eikun oon, Espanjasta Gibraltarille) ja se on varmasti tosi mielenkiintosta ja matkalla ehtii nähdä paljon.
Toivottavasti siellä ei oo lunta! :D Onneks on luvattu jopa +10 astetta!
Kaikki kuvat Pinterestistä

Bussilla Varnasta Bukarestiin kestää muistaakseni nelisen tuntia ja menopaluun hinta on noin 40 euroa per henkilö. Hotellikin saatiin edullisesti, bussit ja hotelli kustantaa yhdeltä noin 80 euroa! Ajateltiin tehdä päiväretki Bran Castlelle, eli "Draculan" linnalle. Kuten aiemmin luulin ja postauksessakin taisin väittää, ei Draculan linna ole Transylvaniassa, jonne olisi Bukarestista yli 5 tunnin matka.. Bran Castlelle matka taittuu noin 1,5-2,5 tunnissa matkustustavasta riippuen!

Onko kellään antaa vinkkejä Bukarestiin tai siihen, millä Bukarestista Bran Castlelle kannattaa matkustaa? Auto ei ole vaihtoehto, sillä ei haluta lähteä ajelemaan Romanian teillä. :D

No comments:

Post a Comment