Monday, 2 February 2015

Mitäs tää on?

Aluksi olisi varmaan luontevaa avata vähän tätä hommaa, eli kertoa kuka täällä kirjoittelee. Olen siis parikymppinen liiketalouden opiskelija Tampereelta ja olen tällä hetkellä Bulgarian Dobrichissa suorittamassa vaihto-opintojani.

Rakastan musiikkia ja käynkin hyvillä rokkikeikoilla aina, kun se on mahdollista. Rakkauteni musiikkiin on yhtä vahva kuin intoni matkusteluun ja uusien paikkojen näkemiseen. Suomi on tullut koluttua aika huolella läpi ja sen lisäksi olen käynyt useissa muissa maissa. Näkeminen ja läpikoluttavat maat eivät lopu koskaan. Suunnitelmissa onkin käyttää 4 kuukauden vaihtoaikani Bulgariaan tutustumisen lisäksi matkustamiseen myös muissa Kaakkois-Euroopan maissa. 

Seuraavaksi vähän kuvaoksennusta Dobrichista.Kulkukoiria ja -kissoja täällä näkyy melko paljon. Ennen tänne saapumista olin kuullut että kulkukoirat voivat olla aggressiivia, mutta ainakin mun näkemät vaikuttavat lupsakoilta ja leikkisiltä kavereilta.

Loput kuvat ovat Dobrichin puistosta, jonka nimeä en muista.
Näitä kaiverrettuja puunrunkoja näkyy puistossa aika paljon, onkohan näillä syvällisempääkin merkitystä kuin toimia koristeina?

Blogin perustin kuukausien (vai vuosien?) harkinnan jälkeen nyt, kun aikaa ja kunnon tekosyy löytyi. Halusin koota vaihtoni ylös jossain muodossa, minkä lisäksi blogin pitäminen on kiinnostanut jo aiemmin. Näin talteen saa kerättyä kaikki parhaat hetket, eli varsinkin matkat ja keikat! Mikäpäs parempi ajankohta tällaisen uuden jutun aloittamiselle kuin vaihto, joka on jo itsessään mullistava juttu. :) Lisäksi haluan opetella kuvausta ja kehittyä siinä hyväksi (siis parhaaksi!) eikä kirjoitustaidon ylläpitokaan huono juttu ole.

Miltäs vaikuttaa? Juttua tulee varmaan riittämään ainakin näin alkuun, kun vasta tutustun Bulgariaan, eli kannattaa pysyä kuulolla jos Bulgarian kulttuuri tai vaihtarielämä kiinnostaa.

1 comment: