Monday, 16 March 2015

Varna #2

Viikonlopun teema tais olla asioiden teko yksin. Muilla oli kokeisiin lukua ja turkkilainen kaveri on lomalla kotimaassaan, joten vietin viikonloppua pitkälti itsekseen. Perjantaina kävin kattomassa Cinderella-leffan ja värjäsin hiukset (mielenkiintoista puuhaa ilman ymmärrettäviä ohjeita), lauantaina oli tanssitunti ja kouluhommien tekoa ja sunnuntai kului mukavasti Varnassa.

Lähdin heti aamusta Varnaan, sillä vika bussi takaisin Dobrichiin lähtee jo 18.30, enkä halunnut ajan loppuvan kesken. Ensimmäisenä suuntasin keskustaan, missä kävelin ympäriinsä, hengailin hetken tuulisella rannalla meren tuoksusta nauttien ja söin hyvää kakkua. Vaikka olikin tuulen takia aika viileä eikä aurinkokaan näkynyt, pakko kai se oli uskoa kukkivien kukkien ja vihreän ruohon keskellä, että se on kevät ny!


Keskustan jälkeen menin bussilla takaisin bussiasemalle, mutta en toki lähtenyt pois vielä, vaan menin linja-autoaseman takana olevaan Grand Malliin. Tarkoituksena oli ostaa uus takki hajonneen tilalle tällaisille keleille, kun nahkatakissa tulee vilu, Lisäksi aattelin, että saisin hankittua siskolle ja poikaystävälle synttärilahjat. No ostin ainoastaan sukat, eli hyvin käytetyt tunnit.. :D Eipähän ainakaan mennyt rahaa.

Kahen viikon päästä oon matkalla Suomeen! Sitä ennen ehin kuitenkin tehdä vielä vaikka mitä, mut aika menee lähinnä koulussa. Pitäis lukea enkun tunnille kirja ja aloittaa ainetta siitä. Ensimmäisenä koittaa kuitenkin mielenkiintonen haaste, sillä tän viikon loput neljä päivää vietän hotellissa työharjottelussa! Hotelli on Balchikissa, eli noin 35 kilometrin päässä Dobrichista. Samaan hotelliin tulee muutkin Practice Hotel -kurssilla olevat ja sinne matkataan joka aamu bussilla ja iltapäivällä tullaan takas. Mielenkiintosta jo ihan senkin vuoksi, et mähän en oo Hospitality Management -opiskelija, vaan Business Management. Valitsin kuitenkin ennen tänne tuloa pari kurssia matkailupuolelta, sillä se kiinnostaa mua. Suomessa ne menee kätevästi sit vaikka vapaasti valittaviin opintoihin.

Saas nähdä millasta tulee olemaan työskennellä bulgarialaisessa hotellissa bulgariaa ja venäjää osaamattomana. :D Palaan tähän asiaan varmasti viimeistään viikonloppuna yhtä kokemusta viisaampana.

No comments:

Post a Comment