Thursday, 19 March 2015

Yllättävä vapaaviikko

Ei mennyt harjottelu sit ihan niinku Strömsössä, sillä en ees päässy koko harjotteluun. Menin tiistaiaamuna koululle oottamaan bussin lähtöä, kun opettaja tuli siihen ihmettelemään, että kuka mä oon ja kukas mulle lupas että voin osallistua tälle kurssille. Mulle ei kuulemma oiskaan tilaa bussissa tai tekemistä hotellilla, sillä hän ei ollut tiennyt, että mäkin oisin tulossa.. Olin siis valinnu tämän kurssin jo ennen vaihtoon tuloa, eikä kukaan ollu mulle kertonu, etten vois sille osallistua. Mulla onkin siis koko tää viikko vapaata, maanantaina vaan oli englantia ja muuten nyt tyhjää täynnä. Olin kyllä vähän pettyny, ois ollu mielenkiintosta päästä näkemään uus kaupunki ja hotelli.

Eilen muuten sato lunta, hiukkasen ankeeta. Räpsin pari kuvaa parvekkeelta pahimman pyryn aikaan ennen kun lähdin kaupungille. Yritäpä siinä sitten viettää aikaa kaupungilla, kun suoraan naamaan sataa lunta/räntää. Sais kesä ja lämmin tulla jo! Onneks sunnuntaille on luvattu huimat +15!


Oon nukkunu, pyöriny kaupungilla, käyny tanssimassa ja testannu kaupungin ainoon kiinalaisen. Viikonloppuna pitää lukea englannin kurssille kirja, mut muuten ei oo mitään tekemistä. Oisin halunnu mennä kylpylähotelliin yhdeks yöks, mutta Varnan spat on ihan normihotelleja, missä on kasvohoitoja, hierontoja ja muita hoitoja, ei siis oikeeta kylpyläosastoa. Kattelin muualtakin kylpylöitä, mut ongelma tuli siinä ettei lähistöllä oo muita suuria kaupunkeja tai en löydä mistään infoa, miten johonkin pikkukaupungin hotelliin pääsee Varnasta. Ketään ei huvita ees tehdä mitään mun kanssa, sillä osa haluaa säästää rahaa lämpimimpiin keleihin ja yhden perhe on käymässä täällä.

Tylsää arkee siis taas. :D Mut huh, enää 1,5 viikkoo niin oon Suomessa!

3 comments:

 1. Tuolla kattavat bussiaikataulut http://www.bgrazpisanie.com/en , käytän tuota sivustoa aina (ja olen matkannut paljon busseilla&junilla, toimii!)

  Kylpylämäisiä paikkoja: http://grandhotelpomorie.com tai http://www.hotelprimoretz.bg/en/spa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkeistä, mutta tämäkään aikatauluhaku ei löytänyt busseja St. Constantine and Helenaan, minne haluaisin mennä. Sain kuitenki yhdeltä hotellilta vastauksen, millä bussilla sinne pääsee, joten harkinnassa on josko suuntais huomenna minilomalle sinne :) Onko sulla kokemusta St. Constantine and Helenan mineraalivesialtaista?

   Delete
 2. Ah, bgrazpisianie ei varmaan löydä siksi kun St constantine & Helena on niin lähellä Varnaa että taitaa mennä vain paikallisbussit! Hyvä kun löysit neuvot kuitenkin! En ole käynyt noissa altaissa, Varnassa on yksi allas rannan tuntumassa, mutta ei ole mikään hieno paikka :) Haisee mädälle kananmunalle, on sen verran rikkiä vedessä. Hyh, mutta kyllä hoitaa! :D

  ReplyDelete