Saturday, 28 March 2015

Huhtikuu

Jes, maanantaina Suomeen viikoks! Suunnitelmissa syödä kaikkee mitä oon kaivannut (suklaata, hedelmäkarkkeja ja hirvikäristystä ainakin!), viettää aikaa poikaystävän, perheen ja kavereiden kanssa ja käydä nautiskelemassa livemusasta.


Kun palaan Suomesta tiistaina, niin me lähdetäänkin kavereiden kanssa heti keskiviikkoiltana Turkkiin, missä vietetään pidennetty viikonloppu. Toivottavasti on rantakelit! Turkista paluun jälkeen oon taas päivän rauhassa täällä, ennen kun perhe matkustaa tänne mun luo viikoks. Tän kaiken lisäks meillä loppuu opetus huhtikuun loppuun, sillä toukokuu on pyhitetty pienelle lukulomalle ja tenteille, eli lukemista, esseiden palautusta, PowerPointtien vääntöö ja kaikkee muuta tylsää on myös tiedossa ens kuussa. Eipähän ainakaan käy aika pitkäks, mut voi olla et blogin puolella tulee olemaan hiljasempaa. Reissuraportit yritän ainakin saada aikaseks!Kaks yllä olevaa kuvaa on kolmen vuoden takaselta reissulta Turkkiin - sillonkin matka tehtiin huhtikuussa. Joinain päivinä oli jopa rantakelit, mutta useimpina päivinä pitkähihanen tuli tarpeeseen ja taispa vettäkin sataa. Viileemmästä kelistä huolimatta tällä reissulla oli kuitenkin eka kerta, kun oikeesti paloin. Tuollon oltiin Antalyassa ja Sidessä, mut nyt suunnataan Pohjois-Turkkiin.

Torstaina oli muuten kevään ensimmäinen oikeesti lämmin päivä. Mittari näytti +16 ja lounastunnilla käytiin avaamassa terassikausikin pitsan merkeissä. Auringossa, tuulensuojasessa paikassa oli tarpeeks lämmin olla ilman takkia ja kääriä hihat ylös, oisko ekat rusketuksen merkitkin jo tullu :D Eipä sitä kuitenkaan jatkunu liian pitkään, sillä nyt on taas ollu sateista ja harmaata. Ens viikolla sit Savoon ihmettelemään, miten siellä muka vieläkin on lunta.. Tämä viikonloppu ennen reissua meneekin lähinnä koulujuttuja tehden ja pakaten, mut ehdittiin me eilen juhlia vaihtarikaverin synttäreitäkin oikein kunnolla!

PS. vaikka blogissa ois hiljasta, niin Instagramia tulee varmaan reissussakin päiviteltyä. Mut löytää sieltä @venlakek.

No comments:

Post a Comment